Minu lugu

Minu lugu

Nii tore et sa minu lehele oled jõudnud!
Minu nimi on Külli ja minu keraamika on valminud Palamusel Amme jõe kaldal, linnulennult 200 meetrit Palamuse muuseumist 100 aastat vanas majas,  kuhu asus elama Raja Teele prototüüp peale abiellumist.
Keraamikapisikusse nakatusin aastaid tagasi ja kuna igapäevatöö on seotud rohkem arvudega, siis on vabal ajal keraamikaga tegelemine mõnus vaheldus.
Aastate jooksul olen läbinud Tartu Rahvaülikooli keraamikakursused, lõpetanud EKA Avatud Akadeemia algõppe Ingrid Alliku, Urmas puhkani, Karin Kalmani, Kerst Laanmaa käe all.
Laiemat arusaamist erinevatest kultuuridest sain TÜ täiendusõppekursuselt "Inspiratsiooniallkad ja mälumaastikud II" Kärt Summataveti juhendamisel, mis andis julgust oma mustrite loomiseks, kasutades eelmiste põlvkondade teadmisi.
Olen väga tänulik professionaalidele oma teadmisi minuga jagamast!
Oma loomingus olen põiminud kirjandusliku "Kevade", "Suve", "Sügise" ja "Talve" looduse kevade, suve, sügise ja talvega; põimin sinna mõjutusi rahvakunstist, oma esivanemate esemetest ja enda mustritest.
Loodan et leiad siit midagi , mis ka Sind kõnetab!
Järgmine
nÄITUS 

Lisa kommentaar

Email again: